Flexispy Blackberry Mobile Phones për sezonin Festa

Flexispy Cell Phone Tracker, Blackberries kurrë nuk do të jetë e njëjtë përsëri

8 dhjetor 2009 - Me lëshimin e re e Flexispy Blackberry Pro-x, Blackberries kurrë nuk do të jetë e njëjtë përsëri. Flexispy, lider në mbikqyrje mobile të shitjes parasheh rekord për Krishtlindje 2009 dhe përjetuar rritje të bëjmë për rritjen e shitjeve në sektorin e telefon i zgjuar. Flexispy Pro-x çon në treg telefonin spiun me tiparet më të fuqishme në dispozicion. Flexispy pajisur Blackberry Mobile Phones për sezonin e festave janë një nga pikat më të nxehta për të Krishtlindjeve të këtij viti. Jetë një tracker celular duke përdorur Flexispy.

Flexispy bën software celular spiun për një shumëllojshmëri të platformave të telefonit celular duke përfshirë ato për Blackberry, iPhone, Nokia Symbian, Windows Mobile dhe Google Android mobile sistemet operative. Me mbulimin e pothuajse të gjithë platformat smart telefon Flexispy ka qenë lider në zbatim dhe hartimin e programeve spiun celular. E pajisur Flexispy Blackberry Mobile Phones për sezonin Festa do të jetë në listën e dëshirojnë shumë për sezonin e festave. Ndjekja e telefonit celular është tashmë një realitet.

Flexispy teknologji mundëson objektiv faqe Blackberry të gjurmuar nga GPS në çdo vend ku një sinjal GPS është në dispozicion. Cell Phone Përcjellës është një nga karakteristikat më popullore. Përveç kësaj karakteristike, Flexispy telefona Pro-X gjithashtu mundëson monitorimin për të dëgjuar në të bisedave të jetojnë si ato të ndodhin. Ky tipar unik siç është quajtur "Thirrni interceptimit '.

Flexispy Pro-X karakteristika 'spiun vëmendjen'. Ky funksion lejon monitorimin e të kthehet në mikrofonin e telefonit të largëta dhe të lejon të monitoruar për të dëgjuar mjedisin rrethues e objektivit në mënyrë të dëgjueshme për të inspektuar gjendjen aktuale të telefonit të synuar.

Me një hulumtim vazhdimisht evoluon dhe programin e zhvillimit të klasës të teknologjive të reja dhe mbajtja e Flexispy lider dhe Pioneer në sektorin e mbikëqyrjes celular, Flexispy është gati të ofrojë produkte të nevojshme për sezonin e Krishtlindjeve.

Rreth Flexispy:

Flexispy është një përpunues wireless software me tregjet kryesore në sektorin e software celular. Produkti kryesor është i njohur si Flexispy dhe është konceptuar nga Vervata kompania mëmë.

Shkruani emrin tuaj të parë dhe më poshtë për të marrë spiun tuaj Cell Phone ndjekjen Raporti për FALAS. Të gjitha të informacionit tuaj eshte 100% konfidenciale.